Szpital Ameryka - Staszewski, Rafał (Menedżer Zdrowia, 2006)
Johns Hopkins Hospital, Mayo Clinic i Cleveland Clinic to trójka zwycięzców rankingu szpitali już po raz siedemnasty przygotowanego przez amerykański tygodnik U.S. News&World Report. W Menedżerze Zdrowia prezentujemy placówki, które stanęły na zwycięskim podium. Lektura pożyteczna dla lekarzy, dyrektorów placówek i decydentów w ochronie zdrowia.