Amerykańska lekcja - Knypl, Krystyna (Menedżer Zdrowia, 2006)
Krystyna Knypl rozmawia z Tomem Cigarranem założycielem i przewodniczącym instytutu Nashville Health Care Council Healthways, Inc. z USA, organizacji której 18 przedstawicieli przyjechało do Polski na swoisty rekonesans. Jego celem jest rozpoznanie możliwości inwestowania w polski system ochrony zdrowia.