Motyl albo poczwarka - Wawrzyniak, Małgorzata (Menedżer Zdrowia, 2006)
W materiale zastanawiamy się, jaka przyszłość czeka rodzimy rynek abonamentowy. Wielu ekspertów wróży mu rozwój, równie wielu specjalistów jest sceptycznych.