Złota karta zdrowia - Jarmusz, Elżbieta; Kujoth, Robert (Menedżer Zdrowia, 2006)
Autorzy, wbrew wielu opiniom, wieszczą, że przyszły rok będzie czasem, gdy firmy abonamentowe będą się rozwijać. W tekście przedstawiamy analizę obecnego stanu tego rynku oraz prognozy na 2007 r.