Artykuł poglądowyGraniczne zwężenia tętnic wieńcowych – kiedy interweniować, a kiedy leczyć zachowawczo? Rola ultrasonografii wewnątrznaczyniowej w kwalifikacji do leczenia zabiegowego - Radomski, Marek; Rychter, Marcin; Sukiennik, Adam; Kubica, Jacek (Advances in Interventional Cardiology/Postępy w Kardiologii Interwencyjnej, 2006)
intravascular ultrasound, coronary artery disease, intermediate stenosis