Liderzy Medycyny- konkurs rozstrzygnięty. Prezentacja zwycięzców (Menedżer Zdrowia, 2006)
Najlepsi polscy menedżerowie zdrowotni to Piotr Kuna (w kategorii MENEDŻER ROKU 2006 W OCHRONIE ZDROWIA – SPZOZ), Marcin Halicki (w kategorii MENEDŻER ROKU 2006 W OCHRONIE ZDROWIA – NZOZ). W kategorii LIDER ROKU 2006 W OCHRONIE ZDROWIA – ZDROWIE PUBLICZNE zwycięzcą został Tomasz Zdrojewski, kierownik Samodzielnej Pracowni – Centrum Prewencji Chorób Układu Sercowo-Naczyniowego Kliniki Nadciśnienia Tętniczego i Diabetologii SPSK Nr 1 ACK Akademii Medycznej w Gdańsku. Fundacja na Rzecz Wspierania Rozwoju Polskiej Farmacji i Medycyny ZF POLPHARMA SA zwyciężyła w kategorii LIDER ROKU 2006 W OCHRONIE ZDROWIA – DZIAŁALNOŚĆ EDUKACYJNO-SZKOLENIOWA, a w kategorii LIDER ROKU 2006 W OCHRONIE ZDROWIA – DZIAŁALNOŚĆ CHARYTATYWNA główną nagrodę zdobyła Fundacja TVN Nie jesteś sam. W kategorii LIDER ROKU 2006 W OCHRONIE ZDROWIA – MEDIA – DZIENNIKARSTWO INFORMACYJNE I EDUKACYJNO-SPOŁECZNE zwycięzcą została Dorota Romanowska z Newsweek Polska.