W sieci jakości - Wawrzyniak, Małgorzata (Menedżer Zdrowia, 2006)
O sieci mówią: Joanna Szymankiewicz–Czużdaniuk, dyrektor Miejskiego Szpitala Zespolonego w Olsztynie, Jacek Wojciechowicz, ekspert Banku Światowego, Grzegorz Luboiński, lekarz-onkolog, ekspert Fundacji Batorego, specjalizujący się w walce z korupcją oraz Wojciech Przybylski, dyrektor Szpitala Powiatowego w Końskich.