Sejf z medykamentami (Menedżer Zdrowia, 2006)
Opisujemy system nadzoru nad lekami w Centrum Medycznym LIM, które opracowało własne procedury nadzoru nad lekami w oparciu o zalecenia Głównego Inspektora Farmaceutycznego oraz Ministerstwa Zdrowia.