Szpitale w kleszczach drapieżników - jak wyjść z opresji ? - Steckert, Engelbert Artur; Zielonka, Leszek (Menedżer Zdrowia, 2006)
Komornicy, i wierzyciele często traktują egzekucję długów szpitali jak prywatny folwark i w ogóle nie liczą się z zapisami prawa. Jak dyrektorzy szpitali mogą uniknąć kłopotów? Menedżer Zdrowia przedstawia poradnik przygotowany przez prawników.