Dermatologiczne aspekty menopauzy - Trznadel-Budźko, Ewa; Rotsztejn, Helena (Menopause Review/Przegląd Menopauzalny, 2006)
Praca omawia wpływ różnych czynników na procesy starzenia się skóry, ze szczególnym uwzględnieniem okresu menopauzy.