Klinika pod Śnieżką - Koczubaj, Grzegorz (Menedżer Zdrowia, 2007)
Karkonoskie Centrum Medyczne to przedsięwzięcie Polaków i Niemców, którzy zainwestowali wspólnie kilkanaście milionów złotych. W efekcie powstało konsorcjum pięciu niezależnych nzoz-ów. Działają pod jednym szyldem, mają wspólny system rejestracji, kontroli jakości i zarządzania oraz najnowocześniejszy sprzęt diagnostyczny.