Liderzy medycyny - Wieczorkiewicz, Katarzyna (Menedżer Zdrowia, 2007)
Jaki powinien być szef placówki medycznej? Warunkiem sukcesu placówki ochrony zdrowia są właściwe kompetencje interdyscyplinarne menedżerów i praktyków sektora. Projekt DELTAH zakłada opracowanie standardów w zakresie kształcenia przywódców w sektorze opieki zdrowotnej dla całej Unii Europejskiej. Relacja z konferencji w Krakowie.