PONAD 2200 UCZESTNIKÓW I KONGRESU TOP MEDICAL TRENDS 2007! (Menedżer Zdrowia, 2007)
Przedstawiamy fotoreportaż z pierwszego ogólnopolskiego Kongresu Top Medical Trends , który odbył się w Poznaniu. Kongres zgromadził ponad 2,2 tys. uczestników. W ciągu trzech dni Kongresu mieli oni okazję wysłuchać 48 wykładowców, którzy przeprowadzili prelekcje podczas 23 sesji tematycznych. Wykłady przedstawiło m.in. 5 konsultantów krajowych i 9 szefów towarzystw naukowych.