OncoLink – połączone zalety Internetu i technologii multimedialnych, wykorzystane celem udoskonalenia edukacji onkologicznej - Mackiewicz, Małgorzata; Wysocki, Piotr (Contemporary Oncology/Współczesna Onkologia, 1999)
Kontynuując cykl artykułów poświęconych zagadnieniom onkologii, znajdującym się w Internecie, prezentujemy jedną z najbardziej profesjonalnych witryn internetowych, jaką jest OncoLink, utworzona pięć lat temu przez Centrum Onkologiczne Uniwersytetu Stanu Pennsylwania.