Lekarze na rynku - Mastej, Mirosław (Menedżer Zdrowia, 2007)
Autor przedstawia założenia nowoczesnego marketingu usług medycznych, które na wolnym rynku są tak samo ważne, jak personel medyczny czy posiadany sprzęt. Artykuł polecany działom PR nzoz-ów oraz administracji szpitali publicznych.