Żonglerka Norberta Wilka - Fedorowski, Jarosław J. (Menedżer Zdrowia, 2007)
Przedstawimy też kolejny rozdział sporu, jaki na łamach Menedżera Zdrowia toczą ze sobą zwolennik zaproponowanego przez ministra zdrowia kształtu koszyka świadczeń (Norbert Wilk z AOTM, Szamani o koszyku , MZ nr 5/2007)) oraz koszyka populacyjnego. Autor zarzuca ekspertowi AOTM brak zrozumienia alternatywnych rozwiązań, a użyte przez Norberta Wilka określenia, takie jak szamaństwo, sztuki magiczne, czy żonglerka, traktuje jako wyraz emocji, a nie rzeczowej dyskusji.