Kpiny z lekarzy - Radziwiłł, Konstanty (Menedżer Zdrowia, 2007)
Z właściwą sobie swadą, Konstanty Radziwiłł zastanawia się jaka przyszłość czeka lekarzy; podwyżki czy autoprywatyzacja? Jedno jest pewne – następny rząd będzie miał poważne kłopoty bo od nowego roku wchodzą w życie przepisy ograniczające czas pracy lekarzy. Tymczasem obecnie panująca władza w ogóle tym się nie kłopocze. Jak podkreśla nasz felietonista – żaden z polityków nie ma pomysłu na lepszą organizację systemu ochrony zdrowia.