Wieża statystyki - Jaraczewska, Dorota Łucja; Ryś, Przemysław; Plisko, Robert; Blicharz, Magdalena (Menedżer Zdrowia, 2007)
Autorzy, specjaliści HTA Consulting, przygotowali dla czytelników-menedżerów placówek medycznych, poradnik farmakoekonomiki. Dzięki zastosowaniu proponowanych schematów, można w szpitalu ograniczyć wydatki na leki oraz zracjonalizować działanie jednostki medycznej.