Lęki polityków - Kamiński, Michał (Menedżer Zdrowia, 2007)
Autor apeluje do polityków, aby ujawnili swoje odważne oblicze reformatorów, gotowych zracjonalizować politykę lekową państwa oraz zapewnić pacjentom dostęp do leków i stabilność finansową NFZ.