Wyślij
Udostępnij:
 
 
Czynniki dietetyczne rozwoju NASH
Źródło: Dorota Waśko-Czopnik
Autor: Marta Koblańska |Data: 02.07.2019
 
 
Na rozwój NASH wpływa wiele czynników, które nie wszystkie zostały do końca poznane. Co ma największy wpływ? Jaka dieta sprzyja chorobie? Obejrzyj wykład dr hab. n.med. Doroty Waśko-Czopnik.
W naszym nowym serwisie, na stronie www.termedia.pl/NAFLD znajdą Państwo kompendium najnowszej, praktycznej wiedzy na temat niealkoholowej choroby stłuszczeniowej wątroby. Serwis jest na bieżąco aktualizowany, minimum raz w tygodniu pojawiają się tam nowe materiały w postaci artykułów z prasy medycznej, wywiadów z ekspertami, wykładów z konferencji, kalkulatorów medycznych. Wszystko w przystępnej i praktycznej dla lekarzy formie.


PTH19 - Czynniki dietetyczne w rozwoju NASH from Termedia Videos on Vimeo.

 
Patronat naukowy Akademii:
Polska Grupa Ekspertów NAFLD
Przewodniczący - prof. dr hab. n. med. Marek Hartleb
 
© 2019 Termedia Sp. z o.o. All rights reserved.
Developed by Bentus.
PayU - płatności internetowe